CONCERTS DE MITJANIT omple el Port de música

CONCERTS DE MITJANIT omple el Port de música

La Fundació Cultural Port de Sitges Aiguadolç presenta el seu festival de música: CONCERTS DE MITJANIT. Després de l’èxit de la passada edició, aquest 2017 presentem un festival fresc i dinàmic.

L’objectiu dels Concerts de Mitjanit és oferir una proposta d’oci plural en la qual tinguin cabuda diferents repertoris, tant clàssics com moderns; donant al públic la possibilitat d’escoltar, a escassos metres de l’escenari, les grans peces de diferents estils musicals interpretades per artistes de gran qualitat.

Concerts de Mitjanit crea un espai íntim i inigualable, un singular on l’espectador podrà gaudir de la cultura i dels espectacles en viu en un entorn màgic com el Port de Sitges.

Un total de dotze activitats es duran a terme entre el 15 de juliol i el 14 d’agost al Port de Sitges, concerts gratuïts que delectaran al públic assistent. Des de concerts de música en viu a projeccions d’òpera, o de cinema, activitats gratuïtes que ompliran un any més de cultura, color i música aquest espai emblemàtic.

La música és cultura, patrimoni, història i riquesa que cal aconseguir apropar a tots els públics, així ho entenem des de la Fundació Cultural Port de Sitges i per aquest motiu la volem apropar a totes les persones que vinguin a gaudir del port durant aquest període estival.