Amb l’arribada de l’estiu, torna una renovada edició dels CONCERTS DE MITJANIT.

La Fundació Cultural Port de Sitges Aiguadolç té el plaer de tornar a presentar el seu festival de música més emblemàtic: CONCERTS DE MITJANIT. Després d’una aturada de tres anys aquest 2016 presentem un festival reformat i readaptat al moment en què vivim.

Concerts de Mitjanit torna mantenint el nivell de qualitat que des dels seus inicis el va caracteritzar, recuperant l’esperit i l’experiència dels concerts en un espai íntim i inigualable, creant un ambient idoni on l’espectador podrà gaudir de la música en viu.

L’objectiu dels nous Concerts de Mitjanit és, per tant, oferir una proposta de gran qualitat, plural i allunyada d’estereotips, en la qual tinguin cabuda diferents repertoris, tant clàssics com moderns i de creació contemporània. Aquest és el gran canvi dins de Concerts de Mitjanit, no ser un festival només de música clàssica.

D’aquesta forma el Festival pretén ampliar el nombre de persones que pugui gaudir de la cultura i dels espectacles en viu, donant al públic la possibilitat d’escoltar les grans peces de diferents estils musicals interpretades per artistes de gran qualitat en un entorn màgic com el Port de Sitges.

Un total de deu activitats es duran a terme entre el 16 de juliol i el 14 d’agost de 2016 al Port de Sitges, concerts gratuïts que delectaran al públic que dia rere dia s’apropi a veure aquesta oferta musical de qualitat, omplint un any més de color i música el Port de Sitges.